Gezichtsbehandelingen, Pedicures & manicures.

Professionele Beautysalon in Oosterhout

Welkom bij Beauty en Pedicure Sylwia! Dé professionele beautysalon in Oosterhout!

Beautysalon Oosterhout

Als ervaren pedicure ben ik gespecialiseerd in de verzorging van jouw voeten, zodat je comfortabel en pijnvrij kunt bewegen. Met mijn expertise en zorgvuldige aanpak zorg ik voor gezonde en verzorgde voeten, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van elke stap die je zet.

Waarom kiezen voor Beauty en Pedicure Sylwia?

Als gediplomeerd pedicure bied ik een uitgebreid scala aan behandelingen om verschillende voetproblemen aan te pakken. Van reguliere pedicure behandelingen en behandelingen bij ingegroeide nagels tot eeltverwijdering, likdoorn behandelingen en meer, ik zorg voor de juiste oplossing voor jouw voetklachten. Mijn behandelingen worden uitgevoerd met zorg, precisie en hygiëne, en ik maak gebruik van moderne technieken en hoogwaardige producten voor de beste resultaten.

 

Bij Beauty en Pedicure Sylwia staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Ik neem de tijd om naar jouw voetklachten te luisteren en een behandelplan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. Met mijn professionele expertise en warme benadering zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt en met tevredenheid de salon verlaat.

Waarom kiezen voor?

Wij staan voor kwaliteit

Schoonheidssalon Oosterhout

10 Jaar
ervaring

Snel afspraak inplannen

Allround schoonheidsspecialist

Zeer Tevreden klanten

Als gediplomeerd pedicure ben ik ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van voetverzorging. Ik blijf mijn kennis up-to-date houden door regelmatige bijscholing, zodat ik jou altijd de beste en meest moderne behandelingen kan aanbieden.

Als je op zoek bent naar een professionele pedicure in Oosterhout, dan ben je bij Beauty en Pedicure Sylwia aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een afspraak te maken via ons online afsprakenformulier. Geen lange wachttijden, maar direct de optie om zelf een afspraak in te plannen op een moment dat jou uitkomt. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salon en jouw voeten de beste zorg te bieden!

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze salon en jou de best mogelijke zorg te bieden voor jouw huid en nagels!

Professioneel advies
Plan nu een gratis
consult

Neem contact op met Beauty en Pedicure Sylwia. Wij onderzoeken graag de beste
oplossing voor jouw wens of probleem.