Behandelingen

Welkom bij Beauty en Pedicure Sylwia! Ik ben Sylwia en ik ben gespecialiseerd in
professioneel waxen en harsen. Of je nu een zijdezachte huid wilt voor de zomer,
je klaar wilt maken voor een speciale gelegenheid, of gewoon wilt genieten van
langdurige resultaten, bij mij ben je aan het juiste adres!


Telefonisch overleg


Afspraak maken

Waarom kiezen voor?

Wij staan voor kwaliteit


10 Jaar ervaring

Snel afspraak inplannen

Allround schoonheidsspecialist

Zeer Tevreden klanten

Bij Beauty en Pedicure Sylwia bied ik hoogwaardige wax en harsen behandelingen die zorgen voor een gladde en haarvrije huid. Ik werk met zorg en precisie om ervoor te zorgen dat je een comfortabele ervaring hebt. Als ervaren wax en harsen-specialist zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je met een tevreden gevoel mijn salon verlaat.

Ik bied een breed scala aan wax behandelingen voor zowel vrouwen als mannen. Van het waxen van benen, armen, rug tot het verzorgen van wenkbrauwen en bovenlip/ gezicht. Ik werk met hoogwaardige waxproducten die zorgen voor een glad resultaat en langdurige resultaten.


Afspraak maken

Ik begrijp dat waxen of harssen voor sommigen gevoelig kan zijn, daarom zorg ik ervoor dat ik met aandacht en zorg werk om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken. Ik gebruik ook technieken die helpen om de pijn tot een minimum te beperken en je een zo aangenaam mogelijke ervaring te bieden. Na de behandeling zorg ik ervoor dat de huid wordt gekalmeerd en gehydrateerd, zodat je met een zachte en verzorgde huid mijn salon verlaat.

Kom langs bij Beauty en Pedicure Sylwia en geniet van de voordelen van professioneel waxen! Met mijn expertise en zorgzame aanpak zal ik ervoor zorgen dat je een aangename en effectieve wax ervaring hebt. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en geniet van een zijdezachte huid!