Gezichtsbehandelingen, Pedicures & manicures.

Ontdek de Beste Schoonheidsspecialist in Teteringen

Welkom bij Beauty en Pedicure Sylwia!

Schoonheidsspecialist Teteringen

Jouw vertrouwde schoonheidsspecialist in Teteringen! Als ervaren schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik hier om jou te helpen stralen en je goed te voelen. Met een scala aan professionele behandelingen en persoonlijke aandacht, zorg ik ervoor dat jij de beste zorg krijgt voor jouw huid en voeten.

Als schoonheidsspecialist Teteringen (directe omgeving) en pedicure begrijp ik ook hoe belangrijk het is om te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Ik neem de tijd om met jou in gesprek te gaan en een persoonlijk behandelplan op maat te maken, zodat jij de best mogelijke resultaten kunt behalen. Met mijn professionele expertise en passie voor schoonheid en welzijn, zorg ik ervoor dat jij met een glimlach op je gezicht mijn salon verlaat.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren schoonheidsspecialist Teteringen, dan ben je bij Beauty en Pedicure Sylwia aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn salon en jou de best mogelijke zorg te bieden voor jouw huid en voeten!

Schoonheidsspecialist Teteringen
Schoonheidsspecialist Teteringen

Waarom kiezen voor Beauty en Pedicure Sylwia?

Als jouw lokale schoonheidsspecialist in omgeving van Teteringen bied ik een uitgebreid aanbod van behandelingen die speciaal zijn ontworpen om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Van ontspannende gezichtsbehandelingen tot huidverbetering, massages en harsbehandelingen, ik maak gebruik van hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om de beste resultaten te behalen. 

Bovendien ben ik gespecialiseerd in pedicure, waarbij ik zorg draag voor de gezondheid en verzorging van jouw voeten. Jouw comfort en tevredenheid zijn mijn prioriteit.

Waarom kiezen voor?

Ik sta voor kwaliteit

schoonheidsspecialiste Teteringen

10 Jaar
ervaring

Snel afspraak inplannen

Allround schoonheidsspecialist

Zeer Tevreden klanten

Via de website heb je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een afspraak te maken via ons online afsprakenformulier.
Geen lange wachttijden, maar direct de optie om zelf een afspraak in te plannen op een moment dat jou uitkomt.

Professioneel advies
Plan nu een gratis
consult

Neem contact op met Beauty en Pedicure Sylwia. Wij onderzoeken graag de beste oplossing voor jouw wens of probleem.