Gezichtsbehandelingen, Pedicures & manicures.

Fijne Pedicure in omgeving Teteringen

Welkom bij Beauty en Pedicure Sylwia, dé professionele pedicure in directe omgeving Teteringen! Ik ben gevestigd in Oosterhout Zuid (10 min rijden).

Pedicure Teteringen

Wil je binnenkort op vakantie genieten van het zand tussen je tenen of lekker relaxed naar het zwembad?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt nu nog snel een pedicure behandeling boeken om je voeten goed te verwennen.

Bij mij kun je snel een afspraak inplannen, zonder lange wachttijden, zodat je direct de beste behandeling voor je voeten kunt krijgen. Als ervaren pedicure ben ik gespecialiseerd in het verzorgen van jouw voeten, zodat je comfortabel en pijnvrij kunt bewegen. Met mijn deskundigheid en zorgvuldige aanpak zorg ik voor gezonde en verzorgde voeten, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van elke stap die je zet.

pedicure oosterhout
pedicure omgeving Teteringen (10 min).

Waarom kiezen voor Beauty en Pedicure Sylwia?

Naast de professionele behandelingen en deskundige zorg, bieden wij ook een snelle en efficiënte service. Bij ons kun je snel een afspraak inplannen, zonder lange wachttijden. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en streven ernaar om jou zo snel mogelijk te helpen. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat je snel terecht kunt en kunt genieten van de beste behandeling voor je voeten.

Als gediplomeerd pedicure bied ik een uitgebreid scala aan behandelingen om verschillende voetproblemen aan te pakken. Van reguliere pedicure behandelingen en behandelingen bij ingegroeide nagels tot eeltverwijdering, likdoorn behandelingen en meer, ik zorg voor de juiste oplossing voor jouw voetklachten. Mijn behandelingen worden uitgevoerd met zorg, precisie en hygiëne, en ik maak gebruik van moderne technieken en hoogwaardige producten voor de beste resultaten.

Waarom kiezen voor?

Ik sta voor kwaliteit

Stoel 1 Beauty-Pedicure_Sylwia-06

10 Jaar
ervaring

Snel afspraak inplannen

Allround schoonheidsspecialist

Zeer Tevreden klanten

Bij Beauty en Pedicure Sylwia staat persoonlijke aandacht en comfort voorop. Met mijn professionele expertise en warme benadering zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt en met tevredenheid de salon verlaat.

Als gediplomeerd pedicure ben ik ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van voetverzorging. Ik blijf mijn kennis up-to-date houden door regelmatige bijscholing, zodat ik jou altijd de beste en meest moderne behandelingen kan aanbieden.

Als je op zoek bent naar een professionele pedicure in Teteringen, dan ben je bij Beauty en Pedicure Sylwia aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een afspraak te maken via ons online afsprakenformulier.

Pedicure Teteringen. Voorkom klachten door tijdig bezoek.


Elke dag ben je actief met je voeten. Dichte schoenen, slippers of gewoon lekker lopen op blote voeten. De hele dag zijn we actief met onze voeten en die kunnen daardoor wel aandacht gebruiken. Door je voeten met regelmaat te laten verzorgen kun je voorkomen dat je voeten vermoeid raken, kapot gaan of pijn gaan doen. Goede schoenen zijn erg belangr natuurlijk dus dat is een goede tip om komende periode rekening mee te houden.

Het verwijderen van likdoorns of eelt is mogelijk en natuurlijk het mooi maken van je teennagels.
Na het behandelen en/of lakken van jouw nagels, kan ik je een relax voetmassage geven. Een massage met rustgevende oliën. Dit is heerlijk ontspannend en goed voor de doorbloeding van jouw prachtige voeten. De gezondheid van onze voeten van grote invloed, op hoe we ons voelen. Een regelmatig bezoek aan een pedicure voorkomt klachten.

Geen lange wachttijden, maar direct de optie om zelf een afspraak in te plannen op een moment dat jou uitkomt.
 Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen in mijn salon.

Professioneel advies
Plan nu een gratis
consult

Neem contact op met Beauty en Pedicure Sylwia. Wij onderzoeken graag de beste
oplossing voor jouw wens of probleem.