Gezichtsbehandelingen, Pedicures & manicures.

De Beste Schoonheidssalon in Oosterhout
voor Ultieme Verzorging

Welkom bij Beauty en Pedicure Sylwia, dé beste schoonheidssalon in Oosterhout voor de ultieme verzorging van jouw huid, nagels en voeten!

Schoonheidssalon Oosterhout

Bij mij staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning centraal. Met een ruim aanbod aan behandelingen en mijn professionele expertise zorg ik ervoor dat jij jezelf kunt verwennen en volledig kunt ontspannen in de salon.

Schoonheidssalon Oosterhout
Schoonheidssalon Oosterhout

Sylwia Schoonheidssalon Oosterhout, met gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures etc.

Van ontspannende gezichtsbehandelingen en luxe pedicures tot professionele nagelverzorging en waxbehandelingen, ik heb alles in huis om jou er stralend uit te laten zien en jezelf goed te voelen. De behandelingen worden uitgevoerd met hoogwaardige producten en geavanceerde technieken, en zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wat Schoonheidssalon Oosterhout – Beauty en Pedicure Sylwia onderscheidt, is mijn persoonlijke benadering en aandacht voor detail. Veel ervaring als schoonheidsspecialist, opgedaan bij diverse salons in de afgelopen jaren. Verder kan ik goed luisteren naar jouw wensen en behoeften, en bied ik je advies op maat om de perfecte behandeling voor jou samen te stellen. Mijn passie voor schoonheid zorgt voor een unieke ervaring in onze salon.

Afspraak maken?

kom jij ook langs voor een behandeling?

gezichtsbehandeling in Oosterhout
gezichtsbehandeling in Oosterhout

10 Jaar
ervaring

Snel afspraak inplannen

Allround schoonheidsspecialist

Zeer Tevreden klanten

Schoonheidssalon Oosterhout

Daarnaast staat snelheid van afspraken bij ons hoog in het vaandel. In tegenstelling tot veel andere salons waar lange wachttijden normaal zijn, streven wij ernaar om onze klanten snel van dienst te zijn. Bij Beauty en Pedicure Sylwia kun je snel en eenvoudig een afspraak inplannen, zodat je snel kunt genieten van onze hoogwaardige behandelingen zonder onnodige wachttijden.

Onze schoonheidssalon in Oosterhout is uitgerust met moderne faciliteiten en een rustgevende sfeer om jou de ultieme ontspanning te bieden. Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met veel ervaring.Ik bied een breed scala aan huidverbeterende gezichtsbehandelingen waarbij de gezondheid van de huid voorop staat.  Door middel van een uitgebreide intake, doeltreffende behandelingen en een productadvies op maat, bereik je samen met mij de resultaten die jij voor ogen hebt. 

 

Maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afsprakenformulier.
Geen lange wachttijden, maar direct de optie om zelf een afspraak in te plannen.

Heel makkelijk voor jou en voor mij!

Professioneel advies
Boek nu een eerste behandeling

het is best druk in de salon met veel klanten. Wil je graag overleggen over je huid en de behandelingen. Boek dan eerst een standaard gezichtbehandeling, dan kijken we vanuit daar naar een vervolg.