Behandelingen

Manicure

Welkom bij Beauty en Pedicure Sylwia! Ik ben Sylwia en ik ben
gespecialiseerd in manicure behandelingen.
Of je nu op zoek bent naar een ontspannende manicure, een trendy
nagelstyling of een professionele handverzorging, bij mij ben je aan het juiste adres!

Als je je handen wilt laten verwennen, ben ik er om je te helpen. Met mijn expertise en toewijding zorg ik ervoor dat je handen er verzorgd en stralend uitzien. Mijn manicure behandelingen zijn ontspannend en verfrissend. Ik begin altijd met een zorgvuldige reiniging en vijlen van de nagels om de gewenste vorm te creëren. Daarna worden je handen ondergedompeld in een heerlijk warm handbadje om de huid te verzachten. Tot slot worden je nagels gelakt met de kleur van je keuze of afgewerkt.

manicure oosterhout

Manicure

Naast klassieke manicure bied ik ook trendy nagelstyling, zoals gellak en acrylnagels. Of je nu op zoek bent naar een strakke en duurzame gellak, of je wilt prachtige en stevige acrylnagels, ik ben getraind in de nieuwste technieken om je de beste resultaten te bieden. Ik werk alleen met hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat je nagels er niet alleen mooi uitzien, maar ook gezond blijven.

Bij Beauty en Pedicure Sylwia staat hygiëne hoog in het vaandel. Ik zorg ervoor dat al mijn instrumenten grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd volgens de geldende hygiënenormen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je manicure behandeling, wetende dat je in veilige handen bent.

Kom langs bij Beauty en Pedicure Sylwia en laat je handen verwennen! Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn salon en je een professionele en ontspannende manicure ervaring te bieden. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en je handen te laten stralen! Je kunt ook meteen via de boekingsmodule een afspraak inplannen. Omdat ik alleen werk ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar. Ik hoop je snel te zien in mijn salon.

Waarom kiezen voor?

Wij staan voor kwaliteit

10 Jaar
ervaring

Snel afspraak inplannen

Allround schoonheidsspecialist

Zeer Tevreden klanten